Danmarks nye Foodtv kanal 

Om FoodTV
FoodTV er skabt af madglade ildsjæle på Metronome Productions, fordi vi synes, at danskerne mangler et samlet univers, hvor hverdagsmad sættes i højsædet og tonen er uhøjtidelig med plads til alle.
FoodTV er din nye online platform, når du skal finde inspiration til madlavningen eller blot skal udvide dit repertoire af hverdagsretter. Det bliver uhøjtideligt og lettilgængeligt, og du får blandt andet opskrifter, how to, tips og tricks, kendte kokke, inspiration, live, events og meget mere — alt sammen samlet ét sted!” 
FoodTV er ikke madsnobberi og løftede pegefingre, vi udnytter de råvarer, man som regel har liggende i køleskabet og som kan fås overalt. Vi vil gerne påvirke til realistisk kvalitetsmad lavet fra bunden, med udnyttelse af råvarer og rester og forsøger af afværge madspild.
Vores mission er at give dig, det du har brug for, der hvor du er når du har brug for madinspiration. Vores videoer er i øjenhøjde, vi er med på at madlavningen i en presset hverdag ofte er et nødvendigt onde, det vil vi gøre bedre og nemmere for dig. Derfor, tag din søn, datter, mor eller kæreste i hånden og mød os i foodTV-universet – vi glæder os til at se dig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s